Magabiról mondták!

„Nagyon szépen köszönjük a csodaszép Csoport táblainkat!!! Imádjuk őket! „

„A Fecske csoportunkban dolgozó felnőtteknek rendeltünk egy garnitúrát. Nagyon jó minőségű a pólók anyaga. A mintája pedig esztétikus, szemet gyönyörködtető látvány…”

 „Minőség és egyediség, amivel jellemezném a kapott pólóinkat. Nem először rendeltem, és nem is utoljára.  Külön köszönöm az extra gyorsaságot. Ismét gyönyörűséget kaptunk! ”

„A kolléganőimmel nagyon imádjuk a katicás pólóinkat Nagyon köszönjük! ”

 „Kedves Gabi! Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű és igényes ballagó tarisznyákat, a kedves kis nyakba akasztós jeleket, valamint a csodás bögréket. Ezentúl én csakis ebből a kedves kis bögréből fogom a reggeli kávémat kortyolgatni.”

„Szerintem nagyon nagy örömöt fogunk okozni ezekkel az ajándékokkal a gyerekeknek. Gratulálunk a munkáidhoz és nagyon örülök, hogy rád találtam! Remélem hamarosan az öltözőszekrényeinken is a te csodás jeleid fogják várni a gyerekeket!”

„Igényes, minőségi portéka! Pontos, precíz eljárás! Nagyon köszönöm a tündéri nyakba akasztható jeleket! ”

„Gyönyörű tarisznyákkal tudtuk búcsúztatni óvodásainkat, ami méretében is nagyon jó, így minden szükséges útravaló belefért. Köszönjük szépen!”

 „Minőségi, igényes és szép munka, idő előtti határidővel!”

„Nagyon aranyosak lettek a pólók, minőségük is kiváló! Hamarabb is elkészültek, mint gondoltam. Teljesen elégedett vagyok, csak ajánlani tudom, hiszen szuper jó és egyedi ajándék lehet a kollégáknak!”

 „Csupán egy-két napba került az egyeztetés és egy kitűnő munka eredményét kaptam meg!

„Ezer hála érte ! Már volt rajtam és nagyon szeretem a pólót! Még egy matricát is kaptam bónuszba, ami irtó aranyos !”

 

Írd le az elképzelésedet, keress meg bátran az ötleteiddel.

10 + 1 =